CR House

The CR house is characterized by the use of split levels throughout its layout, maximizing the views towards the golf course. On the lower level, we find the service and recreation area, in contact with the backyard. The access level at +2.10 m comprises the social area, including the kitchen, living room, and dining room. The next levels at +3.20 and +5.40 m contain the private areas. The top level features a multipurpose room that overlooks the green.

Design:

Remyarchitects

Project:

Private Residence

Construction:

Liwaconstrucciones

Interior Design:

Myoo

Size:

827 m2

Year:

2024

Photography:

Alejandro Peral

Location:

El Golf, Nordelta
Family Composition
Lake

Day / Sunset

Drag

Project Program

Ground Floor

Amenities

Pool

Barbecue

Playroom

Guest room

Room

Bathroom

Walk-in-Closet

Service areas

Parking

Maidroom

First Floor

Social areas

Living

Dining

Kitchen

Service

Laundry

Second Floor

Master Bedroom

Room

Bathroom

Walk-in-Closet

2 Kid's room

Room

Bathroom

Walk-in-Closet

Amenities

Desk

Terrace

The rear facade opens to views of the golf course.

Drag

Project Gallery