Zen House

The entrance to the Zen house is achieved through a pathway integrated with landscaping, framed by an architecture that combines exposed concrete, wood, and black details. The entrance features a green space, leading to a double-height living room that connects to the kitchen. A black granite island stands out in the kitchen, contrasting with the selected material palette.

Design:

Remyarchitects

Project:

Private Residence

Interior Design:

Myoo

Size:

565 m2

Year:

2023

PHOTOGRAPHY:

Alejandro Peral

Location:

Albanueva, Tigre
Family Composition
Lake

The Access

Project Program

Ground Floor

Social areas

Living

Dining

Kitchen

Amenities

Playroom

Barbecue

Dock

Pool

Service areas

Parking

Maidroom

Laundry

First Floor

Master Bedroom

Room

Bathroom

Walk-in-Closet

3 Kid's room

Room

Bathroom

Walk-in-Closet

Kitchen Integrated with Dining and Living Room

Project Gallery